Privacyverklaring

In de Privacyverklaring, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), informeert SchuldHulpMaatje Amersfoort u over de wijze waarop zij voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dat geldt zowel voor het bewaren in digitale bestanden als in mappen op een plank. Ook deze laatste moeten veilig worden opgeborgen zonder dat vreemden daar bij kunnen.

SchuldHulpMaatje Amersfoort wil voldoen aan de verordening en heeft haar wijze van gegevensverwerking en -vastlegging t.a.v. hulpvragers en vrijwilligers getoetst en waar nodig bijgesteld. Hiervoor is het stappenplan gebruikt van de NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk).

De complete beschrijving is opgenomen in de privacyverklaring.

Doneren

Als stichting hebben we financiële steun nodig om ons werk mogelijk te maken. Via onderstaand formulier kun je (vaste) donateur worden.
Als je het liever zelf overmaakt, dan kun je jouw donatie overmaken naar IBAN: ......
reCAPTCHA Selectievakje: Vul uw Site en Secret Key in op de configuratie pagina.

 

** Lees de privacyverklaring

Disclaimer

Samen lukt ’t, dat is waarin wij geloven bij SchuldHulpMaatje. Regelmatig kloppen mensen met geldzorgen bij ons aan voor gratis hulp. Een deskundige en betrouwbare vrijwilliger helpt je graag weer op weg met je geldzaken. Wij gaan in dat traject heel zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.
We vinden het namelijk belangrijk dat je je bij ons veilig voelt.

Hieronder leggen we uit hoe wij omgaan met jouw privacy en wat we met je gegevens doen.


Bekijken van onze website

Je bekijkt deze website anoniem. Je naam en andere persoonlijke gegevens krijgen wij dus niet te zien.
We houden wel bij hoe vaak mensen op onze website komen en welke onderwerpen ze opzoeken.


Links naar andere websites

Op onze website staan links naar websites van andere organisaties. SchuldHulpMaatje Amersfoort is niet verantwoordelijk voor je privacy op die websites.
Lees voor de zekerheid de privacyverklaring van de websites die je bezoekt.


Contactformulier

Je kunt het contactformulier invullen om hulp van SchuldHulpMaatje Amersfoort te vragen. We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken.
Daarom vragen we in het contactformulier een paar gegevens van je. Die gebruiken we eerst om te kijken of SchuldHulpMaatje Amersfoort werkt in de gemeente waar je woont. Daarna gebruiken we de gegevens om je te bellen of te e-mailen om een afspraak met je te maken. We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. We geven of verkopen je gegevens niet aan deurwaarders, bewindvoerders, de overheid of welke andere instantie dan ook.
Wanneer je je aanmeldt bij SchuldHulpMaatje Amersfoort hebben we een aantal gegevens van je nodig om je te kunnen helpen.
Natuurlijk zullen wij uitleggen waarvoor de gegevens gebruikt gaan worden en jou om toestemming vragen.


Jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en te corrigeren. Je kan je toestemming om je persoonsgegevens te verwerken intrekken en je kan vragen om je gegevens te verwijderen.
Als je wilt weten welke persoonsgegevens we van jou hebben, kan je ons vragen om deze gegevens naar je toe te sturen als je een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Sociale media

SchuldHulpMaatje Amersfoort maakt gebruik van sociale media, zoals Facebook en Twitter.


Contact

Heb je verdere vragen over privacy? Neem dan contact met ons op. SchuldHulpMaatje Amersfoort, telefoon: 06 3800 0609 en/of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.