Image

Een maatje is meer

Heb jij een luisterend oor en inlevingsvermogen? Ben je goed in samenwerken en het geven van morele steun?

Ben je goed met administratieve taken en ben je bereid om een training te volgen in de manier van werken van SchuldHulpMaatje?

Je bent goud waard!

Een maatje is meer dan een administratieve duizendpoot. Je bent een waardevolle sparringspartner, je raakt betrokken bij de levens van prachtige mensen en je gaat samen een stukje op pad. Je leest hier verhalen van maatjes over hoe waardevol zij het werk vinden.  


Tijdsinvestering

Om maatje te worden volg je een training samen met andere startende maatjes. Ieder jaar spreken we met alle maatjes om te kijken hoe het gaat en afhankelijk van het aantal hulpvragen ben je één of meerdere dagdelen per maand betrokken bij een hulpvraag. 

Contact

Lijkt dat je mooi vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op.

Pieter de Bekker, coördinator | 06 3800 0609

Image

Bekijk het verhaal van Corrie en Ilse

Over ons

SchuldHulpMaatje Amersfoort is er sinds 2011 voor iedereen die (bijna) schulden heeft. Samen met een maatje kijken we naar wat er nodig is, we leveren dus altijd maatwerk.

De methode die we gebruiken is ontwikkeld door SchuldHulpMaatje Nederland en is erop gericht om schulden op te lossen én te voorkomen.

In Amersfoort vallen we onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken. We werken vaak samen met gemeentelijke instellingen en andere organisaties in de stad.

Lees meer over ons | Dislaimer  |  Neem contact op