Disclaimer

Samen lukt ’t, dat is waarin wij geloven bij SchuldHulpMaatje. Regelmatig kloppen mensen met geldzorgen bij ons aan voor gratis hulp. Een deskundige en betrouwbare vrijwilliger helpt je graag weer op weg met je geldzaken. Wij gaan in dat traject heel zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.
We vinden het namelijk belangrijk dat je je bij ons veilig voelt.

Hieronder leggen we uit hoe wij omgaan met jouw privacy en wat we met je gegevens doen.


Bekijken van onze website

Je bekijkt deze website anoniem. Je naam en andere persoonlijke gegevens krijgen wij dus niet te zien.
We houden wel bij hoe vaak mensen op onze website komen en welke onderwerpen ze opzoeken.


Links naar andere websites

Op onze website staan links naar websites van andere organisaties. SchuldHulpMaatje Amersfoort is niet verantwoordelijk voor je privacy op die websites.
Lees voor de zekerheid de privacyverklaring van de websites die je bezoekt.


Contactformulier

Je kunt het contactformulier invullen om hulp van SchuldHulpMaatje Amersfoort te vragen. We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken.
Daarom vragen we in het contactformulier een paar gegevens van je. Die gebruiken we eerst om te kijken of SchuldHulpMaatje Amersfoort werkt in de gemeente waar je woont. Daarna gebruiken we de gegevens om je te bellen of te e-mailen om een afspraak met je te maken. We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. We geven of verkopen je gegevens niet aan deurwaarders, bewindvoerders, de overheid of welke andere instantie dan ook.
Wanneer je je aanmeldt bij SchuldHulpMaatje Amersfoort hebben we een aantal gegevens van je nodig om je te kunnen helpen.
Natuurlijk zullen wij uitleggen waarvoor de gegevens gebruikt gaan worden en jou om toestemming vragen.


Jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en te corrigeren. Je kan je toestemming om je persoonsgegevens te verwerken intrekken en je kan vragen om je gegevens te verwijderen.
Als je wilt weten welke persoonsgegevens we van jou hebben, kan je ons vragen om deze gegevens naar je toe te sturen als je een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Sociale media

SchuldHulpMaatje Amersfoort maakt gebruik van sociale media, zoals Facebook en Twitter.


Contact

Heb je verdere vragen over privacy? Neem dan contact met ons op. SchuldHulpMaatje Amersfoort, telefoon: 06 3800 0609 en/of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Related Articles

Wij zijn op zoek naar jou

Privacyverklaring

Doneren

Over ons

SchuldHulpMaatje Amersfoort is er sinds 2011 voor iedereen die (bijna) schulden heeft. Samen met een maatje kijken we naar wat er nodig is, we leveren dus altijd maatwerk.

De methode die we gebruiken is ontwikkeld door SchuldHulpMaatje Nederland en is erop gericht om schulden op te lossen én te voorkomen.

In Amersfoort vallen we onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken. We werken vaak samen met gemeentelijke instellingen en andere organisaties in de stad.

Lees meer over ons | Dislaimer  |  Neem contact op